Főoldal

Kedves Látogató,

Örülünk, hogy érdeklődik társaságunk szolgáltatásai iránt. Bízunk benne, hogy az Ön zsaluzati igényeire is találunk megfelelő megoldást.

Cégünk a német NOE zsalurendszerek hivatalos magyarországi forgalmazója, így kínáltunban a NOE teljes termékpalettáját megtalálja a népszerű fal és födémrendszerektől, egészen a speciális igényeket kielégítő oszlopzsaluzatokig és a magyarországon szinte egyedülálló NOEplast betonfelületi matricákig.

Zsalubérbeadás tekintetében elsődleges célunk a régió (Észak-Kelet Magyarország és Budapest) építkezéseinek azonnali kiszolgálása. Ennek érdekében miskolci telephelyünkön NOE födém- és falzsalukról saját raktárkészletet hoztunk létre, melyet folyamatosan bővítünk és fejlesztünk mind mennyiség, mind az elérhető zsalutípusok vonatkozásában.

A miskolci zsaluraktárunkban emellett ügyfeleink megbízásából külsős zsaluanyagok karbantartását és felújítását is végezzük rövid határidővel.

Új zsaluértékesítés, illetve nagyobb volumenű beruházások és speciális zsaluzati igények kielégítéséhez visszanyúlunk német partnerünk tervező és mérnökcsapatához, illetve a bármilyen zsaluzati méretet és igényt kielégítő eszközparkjához.

Bármilyen zsalutati igénye van, kérem keressen minket!

A KTK Zsalutechnika Kft. csapata

 

Copyright © 2019 KTK Zsalutechnika Kft. All Rights Reserved.Impresszum

Iroda / Büro: H-3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 15-19, Ungarn
Raktár, szerviz / Werksgelände: H-3532 Miskolc, Vasgyári u. 43 Ungarn (DAM területe)
Német kirendeltség / Niederlassung in Deutschland: D-73329 Kuchen, Hohle Gasse 12

Tel: +36 46 509 776Fax: +36 46 509 799Web: www.noe-zsalu.huE-mail: