Zsaluanyagok bérbeadása

Annak érdekében, hogy Ön a leggyorsabban jusson a szükséges zsaluanyagokhoz a bérlési folyamatot 3 pontra egyszerűsítettük:

  1. Megkeresése után a lehető legrövidebb időn belül elkészítjük az Ön igényeinek és kérésének megfelelő zsaluzási tervet és árajánlatot. Ehhez kérjük, hogy központi e-mail címünkre küldjön el egy kiviteli tervet az elkészítendő műtárgyról.
  2. Az ajánlat elfogadása után cégünk bonitásvizsgálatot készít, mely kb. 2-3 órát vesz igénybe. Ennek eredményeképpen kerül a kauciós mérték meghatározásra.
  3. A bérleti szerződés aláírása (és az esetleges kaució befizetése/átutalása után) az előkészített zsaluanyagokat teherautóra pakoljuk.

Aktuális bérleti szerződésünket itt töltheti le. (PDF)

A megtekintéshez Adobe PDF Reader-re lesz szüksége, melyet itt tölthet le, amennyiben még nem rendelkezik vele:

Adobe Reader letöltése

 

Kérjük vegye figyelembe zsaluraktárunk nyitvatartását:

Hétfő - péntek: 7:00 - 14:30

Szombat - vasárnap és ünnepnapokon: zárva

Figyelem! Kérjük, hogy a torlódás elkerülése végett el és visszaszállítási szándékát minden esetben legalább egy nappal jelezze irodai telefonszámunkon kollégáink részére.

Kérjük, hogy a zsaluanyagok elszállítása és visszaszállítása minden esetben legkésőbb 13:00-kor kezdődjön meg. Későbbi visszaszállítási időpont esetén kénytelenek vagyunk felárat felszámítani, illetve a visszaszállítási időpont ez esetben a következő munkanap szerint számítjuk.

Copyright © 2019 KTK Zsalutechnika Kft. All Rights Reserved.Impresszum

Iroda / Büro: H-3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 15-19, Ungarn
Raktár, szerviz / Werksgelände: H-3532 Miskolc, Vasgyári u. 43 Ungarn (DAM területe)
Német kirendeltség / Niederlassung in Deutschland: D-73329 Kuchen, Hohle Gasse 12

Tel: +36 46 509 776Fax: +36 46 509 799Web: www.noe-zsalu.huE-mail: