NOEplast látszóbeton matrica értékesítés

Különösen nagy figyelmet fordítunk a hazánkban újdonságnak számító NOEplast látszóbeton termékünknek, hiszen ezen betonfelületi matricákkal az egyhangú nagy betonfelületeknek életet, szint adhatunk, ezáltal nemcsak irodaházak, bevásárlóközpontok emelkedhetnek ki a szürkeségből, hanem terek, parkok is átalakulhatnak, megszépülhetnek, de kerítésként akár egy családi ház éke is lehet.


A NOEplast látszóbeton matricák használatával esztétikusan alakíthatjuk ki a látható betonfelületeket, betonszerkezeteket.

A NOEplast éppúgy alkalmazható a helyi betonszerkezet építésénél mint a kész betonelemek gyártásánál (hídak, lelógó gerendák, oszlopok, pillérek, Attika-elemek, falak, teherviselő és egyéb idomok). NOEplast-matricák elasztikus tulajdonságainak köszönhetően a görbe felületek is problémamentesen zsaluzhatók. A látszóbeton matricák gyakori bevetésre alkalmasak, gondos kezelés mellett, az általunk ajánlott speciális leválasztó és ragasztó alkalmazásával 80-100 alkalmazást bírnak ki problémamentesen.

A NOEplast látszóbeton matricák legfontosabb előnyei:

  • magas minőségű, végleges, burkolat nélkül

  • több, mint 100 féle mintaválaszték, mely akár egyedi igényekkel bővíthető

  • gyors és költséghatékony, mivel a beton további burkolatot, színezést nem igényel

  • nagy betonfelületek is vizuálisan kellemessé, esztétikussá tehetőek

  • bármely forma a helyszínen zsaluzható

NOE Zsalurendszerek


A német NOE zsalurendszerek hivatalos magyarországi forgalmazójaként anyacégünk teljes termékpelattája elérhető már Magyarországon is. Fal és födém, illetve speciális zsaluzatok tekintetében is széles kínálattal rendelkezünk.

A NOEplast-program minden esetben figyelembe veszi partnereink egyéni kívánságait. A széles mintázatválaszték minden kívánságot kielégít: a finom természethű és mesterséges faerezettől, a természetes és absztrakt motívumokon keresztül a markáns kopott betonfelületekig és művészileg kialakított reliefekig.


Az aktuális elérhető formákért kérjük tekintse meg a német anyavállalatunk kifejezetten erre a témakörre fejlesztett oldalát: www.noeplast.com

Tételes és aktuális árlistáért forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

requestNOEplast látszóbeton matrica értékesítés