A NOE zsalurendszerek hivatalos magyarországi forgalmazója

Zsaluanyagok bérbeadása Miskolcon és a régióban

Rólunk

Miskolci zsaluraktárunkban a német NOE különböző típusú és nagyságú fal és födém zsaluzatait tartjuk bérbeadásra készen, valamint ugyanitt történik ügyfeleink megbízásából történő zsaluzati karbantartás is.

A bérelhető zsaluzatok elemlistája folyamatosan bővül, tekintettel azonban arra, hogy nagy mennyiségű zsaluanyag tartós bérletben van ügyfeleinknél, kérjük, hogy az aktuálisan elérhető zsaluzatokról mindig előzetesen telefonon vagy e-mailben érdeklődjön.


Zsalubérbeadás tekintetében elsődleges célunk a régió (Észak-Kelet Magyarország és Budapest) építkezéseinek azonnali kiszolgálása. Ennek érdekében miskolci telephelyünkön NOE födém- és falzsalukról saját raktárkészletet hoztunk létre, melyet folyamatosan bővítünk és fejlesztünk mind mennyiség, mind az elérhető zsalutípusok vonatkozásában.

Új zsaluértékesítés, illetve nagyobb volumenű beruházások és speciális zsaluzati igények kielégítéséhez visszanyúlunk német partnerünk tervező és mérnökcsapatához, illetve a bármilyen zsaluzati méretet és igényt kielégítő eszközparkjához.

Bármilyen zsalutati igénye van, kérem keressen minket!

A ETS Technik Kft. csapata

NOE Zsalurendszerek


A német NOE zsalurendszerek hivatalos magyarországi forgalmazójaként anyacégünk teljes termékpelattája elérhető már Magyarországon is. Fal és födém, illetve speciális zsaluzatok tekintetében is széles kínálattal rendelkezünk.

requestRólunk