Zsalukölcsönzés, bérbeadás

Miskolci zsaluraktárunkban a német NOE különböző típusú és nagyságú fal és födém zsaluzatait tartjuk bérbeadásra készen, valamint ugyanitt történik ügyfeleink megbízásából történő zsaluzati karbantartás is.


A bérelhető zsaluzatok elemlistája folyamatosan bővül, tekintettel azonban arra, hogy nagy mennyiségű zsaluanyag tartós bérletben van ügyfeleinknél, kérjük, hogy az aktuálisan elérhető zsaluzatokról mindig előzetesen telefonon vagy e-mailben érdeklődjön.

Annak érdekében, hogy Ön a leggyorsabban jusson a szükséges zsaluanyagokhoz a bérlési folyamatot 3 pontra egyszerűsítettük:

A

Megkeresése után a lehető legrövidebb időn belül elkészítjük az Ön igényeinek és kérésének megfelelő zsaluzási tervet és árajánlatot. Ehhez kérjük, hogy központi e-mail címünkre küldjön el egy kiviteli tervet pdf vagy dwg formátumban az elkészítendő műtárgyról.

B

Az ajánlat elfogadása után cégünk bonitásvizsgálatot készít. Ennek eredményeképpen kerül a kauciós mérték meghatározásra.

C

A bérleti szerződés aláírása és az kaució befizetése/átutalása után az előkészített zsaluanyagokat teherautóra pakoljuk.

bérleti szerződés pdfAktuális bérleti szerződésünket itt töltheti le.


Kérjük vegye figyelembe zsaluraktárunk nyitva tartását:

Hétfő – péntek: 7:00 – 12:00
Szombat – vasárnap és ünnepnapokon: zárva

Figyelem! Kérjük, hogy a torlódás elkerülése végett el és visszaszállítási szándékát minden esetben előző munkanap 12:00 ig. jelezze irodai telefonszámunkon kollégáink részére.

Kérjük, hogy a zsaluanyagok elszállítása és visszaszállítása minden esetben legkésőbb 10:00-kor kezdődjön meg. Későbbi visszaszállítási időpont esetén kénytelenek vagyunk felárat felszámítani, illetve a visszaszállítási időpont ez esetben a következő munkanap szerint számítjuk.

NOE Zsalurendszerek


A német NOE zsalurendszerek hivatalos magyarországi forgalmazójaként anyacégünk teljes termékpelattája elérhető már Magyarországon is. Fal és födém, illetve speciális zsaluzatok tekintetében is széles kínálattal rendelkezünk.

requestZsalukölcsönzés, bérbeadás